Biografie

Als 28 jarige vrouw kwam ik in contact met BDSM. Ik ontmoette een meesteres waar ik eens in een sessie mocht meekijken. Het boeide mij erg en ik ben toen bij veel sessies geweest als meesteres in de leer. Mijn beroep als verpleegkundige bevatte veel handelingen die ook voorkomen in de BDSM. De diversiteit en creativiteit van het spel boeide me erg.

Na 2 jaar wilde ik hier zelf ook iets mee en ben toen als hobby sessies als beginnend meesteres gaan geven in Omgeving Rotterdam en Amsterdam. Ik merkte dat ik hier steeds gelukkiger door werd en het gaf me voldoening in het leven. Hierdoor stak ik veel tijd en engergie in het geven van sessies.

Het resulteerde in na een half jaar voor het dilemma te komen staan om mijn baan als verpleegkundige (zzper) op een laag pitje te zetten en professioneel meesteres te worden. Inmiddels heb ik een volledig ingerichte Prive BDSM studio en een industriele loft tot mijn beschikking.

De BDSM wereld maakte bij mij onverzadigbare honger en fascinatie los en ik groeide door de intense bijzondere en ontroerende momenten die ik beleefde met de meest uiteenlopende boeiende mensen. In de toekomst zou ik graag mijn eigen medical room willen hebben. Het zou mijn oude beroep en nieuwe in een bij elkaars brengen. Ik ben altijd gefascineerd geweest in medici van het lichaam. Opgegroeid in een familie met veel medici hierdoor veel kennis van deze kant en daarbij zelf gediplomeerd verpleegkundige.