BiSlutSlaveW

Zaterdagavond 7 augustus

Ik was de hele dag al lekker onrustig en mijn gedachten waren constant ik wil iets spannends doen vanavond en ik stuurde Meesteres Tirza in de ochtend een berichtje of ze tijd heeft vanavond. Maar de hele nog geen bericht terug dus ik dacht die is vrij of heel druk vandaag dus helaas voor deze slaaf vandaag dus weer tot order van de dag. Maar in de avond kwam mijn onderdanige gevoel weer terug en de muren kwamen op mijn af thuis dus hup in de auto even een nacht ritje doen richting Amsterdam.

Maar nu komt het ik sta voor de stoplichten te wachten en wie staat naast mij? Meesteres Tirza die op weg was naar haar studio want ze was vol van energie en ze kon niet slapen. Dus we zagen elkaar staan bij de stoplichten en we belden elkaar direct en spraken af dat ik voor een lekker sessie kwam die nacht. Toeval soms wel of energie die elkaar aantrekt.

Nou ik zij heb zin in keiharde sessie zonder genade nou dat heb ik ook geweten ze heeft me alle hoeken van de studio laten zien van CBT tot bondage van mijn slettekutje uitwonen tot geile Bi sex en van wasknijpers tot electro spelletjes en mijn slette billetje goed rood en blauw geslagen en ze heeft zich een paar keer omgekleed in spannende pakjes. En nog veel meer.

De meesteres zelf is bloedmooi klein van stuk maar goed gebouwd en behoorlijk gespierd maar vrouwelijke, schoon en fris uiterlijk,vriendelijke in omgang respect vol naar haar slaven ,discreet en oprecht want afspraak is afspraak bij deze Mrs En heel streng in de sessie zij is de baas maar weest gerust ze gaat nooit te ver in het spel dat is fijn om te weten.

Wat ook fijn is om te weten ze heeft een medische achtergrond dus ze weet precies wat wel kan en niet kan op een menselijk lichaam dat is wel een hele fijne veilige gedachte. Voor de Rest Meesteres ik hoop dat ik lang van u, diensten gebruik mag maken en dat we nog veel geile spelletjes mag doen met u.

Nog wat tips voor slaven zorg dat je lekker fris bent en schoon en goed gespoeld en toon ook respect naar je Meesteres dat geeft de sessie zou veel meer kwaliteit en is voor beide kant heel prettig.


Mvg , BiSlutSlaveW

terug naar recensies